Strandpensionatet-40.jpg

Vår historia / Kontakt

Hotell Strandpensionatet ägs och drivs av syskonparet Helena Åström och Roger Ekelöf (fd.Ragnarsson)

Helena har ett långt förflutet som konferens och resesäljare och jobbar för det mesta med det administrativa
och det är oftast Helena ni kommer i kontakt med vid förfrågningar och hotellbokningar.

Roger är köksansvarig med ett gediget intresse för matlagning och har jobbat som kock på flertal av Göteborgs finkrogar såsom Thörnströms kök och Swea Hof.

Strandpensionatet startades upp igen 2002 av syskonparet som då köpte huset ifrån Iris Nilsson. Då Strandpensionatet hade stått i dvala och förfallit under de senast 15-20 åren, så fanns det mycket att hugga i med.

De första åren drevs det endast med en liten strandkiosk och tillhörande minigolfbana, samt i en del av matsalen öppnades det ett litet våffelcafé.
Efter några år var efterfrågan så stor att det satsades på att bygga ett nytt restaurangkök, och restaurangen startades i liten skala.

Efterhand som åren gick så växte restaurangen och blev bara mer och mer populär, så 2007 bestämde sig syskonparet för att säga upp sig från sina ordinarie jobb och satsa mer på Strandpensionatet.
Detta visade sig vara en lyckoträff och efter några år tog de beslutet att även satsa på att ha boende, vilket visade sig år 2013 då Hotell Strandpensionatet stod klart att invigas.

Ett hotell med 12 rum och därefter har verksamheten blivit än mer populär.

Välkomna till Hotell Strandpensionatet för att BO, ÄTA och MÅ BRA
Meddelandet skickat! Du måste fylla i alla fält!