Covid19

INFORMATION OCH UTÖKADE RIKTLINJER MED ANLEDNING AV COVID-19

Strandpensionatet har sin verksamhet öppen. För att skapa en säker miljö informerar vi här dig om vilka åtgärder vi vidtar samt vad vi önskar att du tänker på vid ett besök hos oss vare sig det är på hotellet eller i restaurangen. 

Bokningar som görs i perioden 15 mars till 14 april, oavsett ankomstdatum, och är förskottsbetalade kan bokas om till motsvarande värde utan av- och ombokningsskydd. Observera att andra bokningar som inte är förskottsbetalade alltid går att avboka 24h innan ankomst utan extra kostnad. 

 

Städning och rengöring 

Just nu har vi utökade rutiner för städning av offentliga utrymmen samt av våra hotellrum. Vi har ökat på städtiden med ytterligare 10 minuter på respektive rum. Alla hårda ytor såsom våtutrymmen, dörrhandtag, konferensbord, matsalsbord, stolar etc. tvättas med desinfektionsmedel återkommande varje dag. Alla paddor, terminaler och datorer rengörs vid varje skiftbyte. 

Hantering av mat 

Strandpensionatet har alltid höga krav på hygienstandrad. Just nu har vi utökade rutiner för städning av offentliga utrymmen, vilket även innefattar vår restaurang. Alla hårda ytor tvättas med desinfektionsmedel regelbundet under dagen. 

Restaurangern möbleras glesare, vilket betyder att borden har minst en meter mellan sig enligt myndigheternas föreskrifter.

All servering av mat sker på tallrik. För att minimera risken för spridning av Coronaviruset, så ersätts frukost- buffén tillfälligt med singelpackade artiklar och tallriksservering. Vi ber om ursäkt för detta men våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. 

I restaurangen har vi handdesinfektion för gäster och personal som ser till att gäster använder denna samt säkerställer god hygien i restaurangen. 

Övriga hygienfrågor 

Du kan också ta med dig egen handsprit om du vill stilla din oro ännu mer. Tvätta händerna med tvål och vatten enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi har handsprit på plats i de offentliga utrymmena. Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss.